Rehabträning

Rehabträning

1080-quantum-funktionell träning och rörelseanalys

Map1080 är ett 3-D rörelseanalys system där vi kan mäta rörelsen i rygg, höft, knä och fot. Detta gör att vi får en unik möjlighet till analys av den funktionella förmågan!
Quantum 1080 är den mest avancerade dragmaskin som finns på marknaden! 1080 Quantum har en robotmotor kopplad till mjukvara som kan mäta styrka, och på ett helt unikt sett kan skapa rätt viktmotstånd i träningsövningen.

Rörelseanalys map 1080

1080 Map (Movement assesment profile) är en funktionell rörelseanalys som mäter exakt rörlighet mellan kroppens olika delar. Med denna analys kan vi se hur just din rörlighet och stabilitet är i stående position.

Vid smärta finns det ofta en obalans i tex inskränkt rörlighet och/eller stabilitet som orsaker en överbelastning. Obalansen är inte alltid i det området som smärta sitter och kan därför vara svår att upptäcka. Med denna unika rörelseanalys får vi fram var orsaken till var besvären sitter och kan på så sätt rikta och individanpassa behandlingen och rehabiliteringsövningar än mer och förhoppningsvis påskynda processen. Analysen kan även göras i förebyggande syfte för att hitta obalanser och på sätt eventuellt undvika skador.

Lättförståeliga grafer och statistik visar hur det ser ut nu och kan jämföras vid senare tillfällen för att mäta framstegen eller mot andra personer. Testet består av 16-32 olika rörelser på 1080-mattan. Utförs barfota och med shorts och t-shirt.

Rehabrum 1080 Quantum

1080 Quantum är en effektiv träningsmaskin med en robotstyrd motor, som på ett unikt sett kan mäta kraft, snabbhet och styrka samt anpassa motståndet så träningen blir så effektiv som möjligt. 1080 Quantum är den mest effektiva träningsmaskin som finns på marknaden, vilket ger ett utomordentligt snabbt träningsresultat.

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer