Symptom och smärtbild

Smärta baksida lår

Symptom

När du för första gången besöker oss så undersöker vi dina symptom för att komma fram till vad som orsakar dina besvär. Orsaken bakom ditt besvär kan i vissa fall komma från en annan struktur. Huvudvärk kan exempelvis bero på spänningar i nacken, eller strålning i benet kan exempelvis komma från ryggen osv.

Genom att ställa ett antal frågor angående dina besvär och symptom får en naprapat, kiropraktor eller sjukgymnast en översikt över problemen i muskulatur, leder och skelett. Under ditt första besök gör vi upp en gemensam behandlingsplan. Den behöver inte vara begränsad till en behandlingsform. Det är dokumenterat att många diagnoser mest effektivt behandlas med en kombination av olika metoder som ledjustering, ström, akupunktur och rehabträning.

Efter att en preliminär diagnos har ställts så påbörjas behandlingsserien. Vid vissa typer av senskador utför vi även ultraljudsdiagnostik för att fastställa/säkerhetsställa diagnos. Det krävs oftast flera besök för att bli full återställd/rehabiliterad.På Agilokliniken finns specialister inom alla enskilda områden som faller under begreppet naprapati, kiropraktik och fysioterapi. De flesta behandlingar tar 30-40 minuter.

Här nedan listas flera olika symptom. Känner du igen dig i beskrivningarna? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer