Symptom

Symptom

När du för första gången besöker oss så undersöker vi dina symptom för att komma fram till vad som orsakar dina besvär, och var problemområdet sitter. Symptomen bakom ditt besvär, som exempelvis muskelvärk på ett lokalt område, fotproblem som smärta i foten eller ryggsmärta behöver inte nödvändigtvis betyda att det är området som gör ont som orsakar smärtan.

Genom att ställa ett antal frågor angående dina besvär och symptom får en naprapat, kiropraktor eller sjukgymnast en översikt över problemen i muskulatur, leder och skelett. Under ditt första besök gör vi upp en gemensam behandlingsplan. Den behöver inte vara begränsad till en behandlingsform. Det är dokumenterat att många diagnoser mest effektivt behandlas med en kombination av olika metoder som ledjustering, massage, ström, akupunktur och rehabträning.

Efter att en preliminär diagnos har ställts så påbörjas behandlingsserien. Vid vissa typer av senskador utför vi även ultraljudsdiagnostik för att fastställa/säkerhetsställa skadan. Det krävs oftast flera besök för att bli fullständigt rehabiliterad.

På Agilokliniken finns specialister inom alla enskilda områden som faller under begreppet naprapati, kiropraktik och fysioterapi. De flesta naprapatbehandlingar tar 40 minuter.

Här nedan listas flera olika symptom. Känner du igen dig i beskrivningarna? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer

Copy link
Powered by Social Snap