Vi har öppet!

Med anledning av den rådande situationen kring det smittsamma viruset Covid-19.

– Agiloklinikens personal iakttar särskild försiktighet vad gäller terapeuternas hygien med handtvätt, desinfektion av exv behandingsbritsar dörrhandtag osv på klinikerna.

– Munskydd, vår personal kommer använda munskydd vid viss nära kontakt med patient. Du som patient får gärna ta med dig eget munskydd för egen användning

– Vi ber er alla att iaktta extra försiktighet vid alla typer av övre luftvägssymtom och ber dig att boka om din behandlingstid till senare tillfällen vid sjukdom. Vi hjälper dig gärna att hitta en ny tid.

Agilokliniken erbjuder antikroppstestning Covid-19 (se blogginlägg nedan)

Gå in och boka antikroppstest på den klinik som passar dig bäst, svar på 15 minuter.

Alla ni som är friska, men har ont i exempelvis ryggen, nackspärr, axeln ont i hälsenan, kanske hälsporre eller andra besvär som vi kan behandla är hjärtligt välkomna till oss för behandling! Vi finns här för er!

Mvh Personalen på Agilokliniken