Christer Cromell och Patrik Sundström grundade Agilokliniken 1991 då under namnet Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Vår ambition har hela tiden varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och behandlingsmässig effektivitet. Alla våra terapeuter är anställda, och därmed inte konsulter, detta gör att vårt interna remiss system kommer att fungera bra, med patienten i centrum. Därför har vi varit noggranna med rekrytering av våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktor, samt hela tiden strävat efter att ligga i framkant vad gäller maskinell utrustning och vara pålästa vad gäller forskning kring besvär i rörelseapparaten. Vi vill ligga i toppsegmentet gällande våra terapeuters kompetens och behandlingsmässiga handlag.

Oavsett om du behöver naprapat i Stockholm, rehabilitering på Södermalm, kiropraktor i Tumba eller naprapat i Solna så står vårt breda nätverk till ditt förfogande. Vi är i dagsläget 23 medarbetare fördelade på fyra mottagningar. Dessa ligger i Stockholm City, Södermalm, Tumba och Arenastaden i Solna. Våra naprapater, sjukgymnaster/fysioterapeuter och kiropraktorer är alla mycket välutbildade och kunniga oavsett man man gick ut skolan för några år sedan eller har jobbat i närmare 30 år som terapeut. Vår framgång ligger i internutbildning och internt samarbete. Alla naprapater och fysioterapeuter behövs hos oss,vare sig man är mer allmänt kunnig inom smärta i rygg och nacke eller har specialintresse inom axel, armbåge, knäskador eller ont i hälen.

Under förra året utförde vi cirka 30000 behandlingar på våra fyra kliniker runt Stockholm. Detta är vi stolta för!

På Agilokliniken står patienten alltid i fokus, och vi försöker vara så inlyssnande vi kan. När vi märker att ett besvär ligger i någon av våra övriga medarbetares kompetensområde internremmiterar vi mellan oss för att uppnå bästa resultat. Det är viktigt för oss, att kvalitet och effektivitet uppnås i varje möte med en patient. Därför håller vi oss uppdaterade, och vår ständigt växande erfarenhet och kunskap av manuell medicin, fysioterapi och avancerad träningsteknologi skapar friska och nöjda patienter.

Vi månar om våra medarbetare och vill skapa schyssta villkor i vår verksamhet. Vi avsätter bland annat tjänstepension och privat sjukvårdsförsäkring. Allt detta samverkar för att du ska få bästa möjliga vård hos oss.

GDPR trädde i kraft den 25 maj 2018 och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). För Agiloklinikens verksamhet som tillhör hälso- och sjukvården finns det redan specialreglering för att skydda patienternas integritet. Specialregleringen kommer att gälla fortsättningsvis vid sidan av GDPR. GDPR höjer skyddsnivån vad gäller behandling av personuppgifter särskilt för exempelvis de som kommer i kontakt med Agilokliniken och som inte är patienter. Men GDPR får inte lika stort genomslag inom hälso- och sjukvården eftersom skyddsnivån i Sverige redan är hög.

Agilokliniken respekterar Din integritet och rätten att ha kontroll över Dina personuppgifter. Läs Agiloklinikens Integritetspolicy för att veta mer om GDPR och Dina rättigheter samt hur vi hanterar Dina personuppgifter i vår verksamhet.

Integritetspolicy

Bosse Widman

Bosse
Widman

Leg Naprapat
  • Stötvåg
  • Erfaren naprapat som är duktig på idrottsskador
  • Internationellt certifierad inom stötvågsbehandling
  • Naprapat för gymnaster på elitnivå
Emma Engström

Emma
Engström

Leg. Fysioterapeut
  • OMT steg 1
  • Mulligan A (B)
  • Rehabilitering/träning
  • Allmänt ryggbesvär
  • Utbildad inom stötvågsbehandling, vilket gör henne duktig på muskelfästesskador, exv hälsporre, hälsena, hopparknän.
Kristoffer Eriksson

Kristoffer
Eriksson

Föräldraledig till November
Diagnostiskt ultraljuds diagnostiker
  • Främsta inriktning i behandling: Nedre extremitet, Axel/skulderkomplex med tillhörande nack/ryggbesvär.
  • Rehabilitering och träning
  • MAP 1080 utför avancerad rörelseanalys