Christer Cromell och Patrik Sundström grundade Agilokliniken 1991 då under namnet Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Vår ambition har hela tiden varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och behandlingsmässig effektivitet. Alla våra terapeuter är anställda, och därmed inte konsulter, detta gör att vårt interna remiss system kommer att fungera bra, med patienten i centrum. Därför har vi varit noggranna med rekrytering av våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktor, samt hela tiden strävat efter att ligga i framkant vad gäller maskinell utrustning och vara pålästa vad gäller forskning kring besvär i rörelseapparaten. Vi vill ligga i toppsegmentet gällande våra terapeuters kompetens och behandlingsmässiga handlag.

Oavsett om du behöver naprapat i Stockholm, rehabilitering på Södermalm, kiropraktor i Tumba eller naprapat i Solna så står vårt breda nätverk till ditt förfogande. Vi är i dagsläget 23 medarbetare fördelade på fyra mottagningar. Dessa ligger i Stockholm City, Södermalm, Tumba och Arenastaden i Solna. Våra naprapater, sjukgymnaster/fysioterapeuter och kiropraktorer är alla mycket välutbildade och kunniga oavsett man man gick ut skolan för några år sedan eller har jobbat i närmare 30 år som terapeut. Vår framgång ligger i internutbildning och internt samarbete. Alla naprapater och fysioterapeuter behövs hos oss,vare sig man är mer allmänt kunnig inom smärta i rygg och nacke eller har specialintresse inom axel, armbåge, knäskador eller ont i hälen.

Under förra året utförde vi cirka 30000 behandlingar på våra fyra kliniker runt Stockholm. Detta är vi stolta för!

På Agilokliniken står patienten alltid i fokus, och vi försöker vara så inlyssnande vi kan. När vi märker att ett besvär ligger i någon av våra övriga medarbetares kompetensområde internremmiterar vi mellan oss för att uppnå bästa resultat. Det är viktigt för oss, att kvalitet och effektivitet uppnås i varje möte med en patient. Därför håller vi oss uppdaterade, och vår ständigt växande erfarenhet och kunskap av manuell medicin, fysioterapi och avancerad träningsteknologi skapar friska och nöjda patienter.

Vi månar om våra medarbetare och vill skapa schyssta villkor i vår verksamhet. Vi avsätter bland annat tjänstepension och privat sjukvårdsförsäkring. Allt detta samverkar för att du ska få bästa möjliga vård hos oss.

Bosse Widman

Bosse
Widman

Leg Naprapat
  • Stötvåg
  • Erfaren naprapat som är duktig på idrottsskador
  • Internationellt certifierad inom stötvågsbehandling
  • Naprapat för gymnaster på elitnivå
Emma Engström

Emma
Engström

Leg. Fysioterapeut
  • OMT steg 1
  • Mulligan A (B)
  • Rehabilitering/träning
  • Allmänt ryggbesvär
  • Utbildad inom stötvågsbehandling, vilket gör henne duktig på muskelfästesskador, exv hälsporre, hälsena, hopparknän.
Johanna Norlen

Johanna
Norlen

leg. Fysioterapeut
  • OMT steg 1
  • Akupunktör
  • Dipl. massör samt triggerpunktsbehandling
  • Stötvågsbehandling
  • Kombinerar manuell behandling med rehab
Josefin Öberg

Josefin
Öberg

• Rygg och nackbesvär
  • Intresserad av idrottsskador speciellt innebandy och handboll
  • medicinsk akupunktur(15 hp)
Carolina Michels

Carolina
Michels

• Internationellt Certifierad inom stötvågsbehandling
  • Lotorpsmetoden- är en terapiform där man genom olika massagegrepp och thorakal mobilisering får igång patientens revbensrörelser samt förbättrar deras andningsteknik
  • Har som specialintresse att behandla sångrelaterade spänningstillstånd.
  • Mångårig erfarenhet av rygg och nackrelaterade smärtor och besvär
Christer Cromell

Christer
Cromell

Ägare, VD
  • Internationellt Certifierad inom stötvågsbehandling
  • Specialintresse senskador och muskelfästen
  • Har mycket lång erfarenhet av både smärta i rygg samt idrottsskador
Henrik Nyhus

Henrik
Nyhus

• Allmänt ryggar
  • Fotbollsrelaterade skador.
  • Jobbat som naprapat i AIK fotboll under många år
  • Extra intresserad av att jobba med idrottsskador, tex höft, knä och fotproblem
  • Utbildad inom stötvågsbehandling
  • Gör rörelseanalyser på vår city och Tumbaklinik
Markus Odenhammar

Markus
Odenhammar

Leg Naprapat
Klinkchef City
  • Återkommande och långvarig smärtproblematik i rörelseapparaten. Vill träffa er som haft ont länge!
  • Internationellt certifierad inom stötvågsbehandling.
  • Duktig klassisk naprapat som jobbar med manipulation, massage och ström
  • Kommer ge dig de råd du behöver få höra!