Axelledsproblem

Symptom

Axelproblem – Axelsmärta

Axellederna som går mellan överarmen, skulderbladet och nyckelbenen kan ibland ge upphov till smärta. Detta sker på grund av att de låser sig, eller på annat vis får inskränkt rörlighetsförmåga i vissa riktningar. När detta sker så uppstår smärta när du rör axeln i de utsatta riktningarna. Åkomman kan uppstå vid trauma, som exempelvis vid fall eller annan olycka. Artros är även ett sjukdomstillstånd som kan orsaka smärta i lederna runt axeln. Vid osäkerhet kring din smärta i axeln rekommenderar vi röntgenundersökning.

Behandling av axelledssmärta

Behandlingen utförs av en naprapat. Metoderna som används är artikulering, mobilisering eller manipulation. Axelsmärta är ett komplicerat problemområde som kräver en kompetent naprapat. Boka tid hos Agilokliniken – våra naprapater har flera års erfarenhet av att behandla axelsmärta och andra smärtbesvär.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer