Akut Naprapat Stockholm

Letar du efter en naprapat akut i Stockholm?

Hos Agilokliniken erbjuder vi snabb och effektiv smärtlindring genom våra akuttider. Våra erfarna naprapater står redo att hjälpa dig med allt från ryggsmärta och nackspärr till akuta idrottsskador. Boka din tid hos oss idag och få den hjälp du behöver direkt!

Vad är en naprapat och vad gör en naprapat?

En naprapat är en specialist på att diagnostisera, behandla och förebygga smärta och funktionsstörningar i rörelseorganen. På Agilokliniken erbjuder våra naprapater behandlingar som inkluderar manipulation och mobilisering av leder, elektroterapi, High Power Laser, massage av muskler samt olika former av rehabilitering och träningsråd. Vårt mål är att förbättra din rörlighet och lindra smärta.

När bör jag söka akut vård hos en naprapat?

Du bör söka akut vård hos en naprapat om du upplever plötslig och intensiv smärta i ryggen, nacken eller andra delar av kroppen, har akuta idrottsskador, eller om du har drabbats av en arbetsrelaterad skada. Hos Agilokliniken i Stockholm kan vi hjälpa dig snabbt med att lindra smärta och påbörja en effektiv behandling.

Hur snabbt kan jag få en tid hos en akut naprapat i Stockholm?

På Agilokliniken strävar vi efter att erbjuda snabba tider för akuta besök. Vi förstår vikten av att få snabb hjälp vid akuta smärtor och gör vårt bästa för att erbjuda tid samma dag eller inom 24 timmar.

Vad kostar en akut naprapatbehandling i Stockholm?

Kostnaden för en akut naprapatbehandling på Agilokliniken i Stockholm varierar beroende på behandlingens omfattning. Vanligtvis ligger priset mellan 700 och 900 kronor per besök. För exakta priser och eventuella erbjudanden, vänligen kontakta oss direkt.

Täcks akut naprapatbehandling av sjukvårdsförsäkringen?

Ja och nej, många privata sjukvårdsförsäkringar täcker naprapatbehandlingar, inklusive akuta besök. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt försäkringsbolag för att bekräfta att din specifika plan täcker naprapatbehandlingar hos oss på Agilokliniken. Dock ingår inte naprapatbehandling i landstingstaxan.

Behandlingar

 

Hur lång tid tar en typisk akut naprapatbehandling?

En typisk akut naprapatbehandling hos Agilokliniken tar vanligtvis cirka 30 minuter. Under denna tid kommer vår naprapat att genomföra en grundlig undersökning, diagnostisera ditt problem och utföra nödvändiga behandlingar för att lindra din smärta och förbättra din rörlighet.

Vilka typer av behandlingar kan en akut naprapat erbjuda?

Vid ett akutbesök på Agilokliniken kan våra naprapater erbjuda en rad olika behandlingar, inklusive ledmanipulation, mobilisering, muskelmassage, stretching, akupunktur, laser och rådgivning om egenvård och rehabiliteringsövningar.

Behöver jag en remiss för att besöka en akut naprapat i Stockholm?

Nej, du behöver ingen remiss för att boka en tid hos en akut naprapat på Agilokliniken i Stockholm. Du kan boka din tid direkt genom att kontakta oss via telefon eller vår onlinebokning.

Hur förbereder jag mig inför ett akut besök hos en naprapat?

Inför ditt besök på Agilokliniken rekommenderar vi att du dokumenterar dina symtom, hur länge du har haft dem, och eventuell tidigare behandling du har fått. Vid tidsbokningen kommer du att få ett formulär med en hälsodeklaration.  Detta hjälper vår naprapat att snabbt och effektivt bedöma ditt tillstånd och påbörja en lämplig behandling.

Vad ska jag förvänta mig under en akut naprapatbehandling?

Under en akut behandling på Agilokliniken kommer vår naprapat att genomföra en noggrann undersökning av ditt problemområde, diagnostisera orsaken till smärtan och genomföra behandlingar för att lindra din smärta och föreslå en behandlingsplan. Du får också råd om egenvård och eventuella rehabiliteringsövningar.

Hur hittar jag en pålitlig akut naprapat i Stockholm?

Agilokliniken är känd för sina erfarna och kvalificerade naprapater. Vi rekommenderar att du läser recensioner, kollar våra legitimationer och kontaktar oss för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Vår klinik har ett gott rykte och många nöjda patienter som vittnar om vår expertis och omtanke.

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer