Massage – Massagebehandling

Behandlingar

På Agilokliniken finns massörer som använder massagebehandling som en del av en mer omfattande behandlingsplan för att lösa upp muskelknutor (triggerpunkter), och mjuka upp spända muskler. Massage är otroligt effektivt vid rehabilitering som ett komplement till andra behandlingsformer, som naprapati och kiropraktik.

Massage är särskilt effektivt mot ryggsmärta och nackproblem, men behandlingen är inte centrerad till enbart dessa områden. Även om du inte är i behov av någon bredare behandling, så kan du boka massage på rygg eller nacke. Det hjälper till att lindra stress i vardagen, och är därför alltid ett gott tillskott – även för de friskaste av kroppar.

Massage – Stockholm

Massage kan bokas både hos naprapat, sjukgymnast och kiropraktor. Vi erbjuder massagebehandling på alla våra naprapatkliniker i Stockholm.

Behandlingar

Symptom

När du för första gången besöker oss så undersöker vi ditt besvär för att komma fram till vad som orsakar din smärta eller besvär, och var problemområdet sitter. Orsaken till dina Symptom, kan i vissa fall vara lokaliserad till ett annat område i rörelseapparaten.

Läs mer

Symptom

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer