Kiropraktor Stockholm – Kiropraktik

nackspärr behandling stockholm

Behandlingar

Vad är kiropraktik?

Kiropraktik består av diagnostik, behandling och rehabilitering av smärtor kopplade till ryggsmärta. En kiropraktor jobbar med att förebygga funktionsstörningar och återkommande ryggsmärta eller nackproblem. Med hjälp av manuella undersökningsmetoder kartlägger en kiropraktor dina besvär och ställer därefter en diagnos. Behandling och rehabilitering utförs uteslutande på besvär i rygg och nacke.

Vad gör en kiropraktor?

En kiropraktor normaliserar samspelet mellan muskler, leder och nerver. Detta samspel utgör underlaget för hela den vetenskap som benämns kiropraktik.
En kiropraktikbehandling är oftast helt smärtfri och patienter upplever ofta smärtlindring samt ökad rörlighet direkt efter avslutad behandling. Kontakta Agilokliniken för att få hjälp av legitimerad kiropraktor i Stockholm.

Vad är skillnaden mellan kiropraktor och naprapat? Läs mer på Agilobloggen.

Behandlingar

Symptom

När du för första gången besöker oss så undersöker vi ditt besvär för att komma fram till vad som orsakar din smärta eller besvär, och var problemområdet sitter. Orsaken till dina Symptom, kan i vissa fall vara lokaliserad till ett annat område i rörelseapparaten.

Läs mer

Symptom

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer