< Tillbaka till alla inlägg

Kategoritaggar:

  • Träning och hälsa
  • Behandling
13 feb 2023

Health integrator

Agilokliniken inledde i slutet av 2022 ett samarbete med Health Integrator, och skulle här vilja beskriva lite kort vad det handlar om.
Health Integrators huvudverksamhet består av en digital plattform och en helhetslösning för hälsa som förebygger sjukdom. Genom individuella coachingsamtal, hälsoprofilering och målsättning för användaren och en marknadsplats som erbjuder produkter och tjänster hjälper dom användaren till långsiktiga förändringar av levnadsvanor. De har bla regionavtal gällande ca 920 patienter för metabola besvär och som ligger i riskzonen för diabetes typ 2. De har även samarbete med vissa försäkringsbolag. Man kan även som privatbetalande söka in till Health integrator

Många som söker tjänsten har även smärta i muskler eller leder som hämmar dem till att vara aktiv och på så sett minska deras metabola besvär. Det är här vi på Agilokliniken kommer in i bilden. Vi hjälper dem med deras besvär i rörelseapparaten precis som våra andra patienter och där deras andra besvär handläggs via Health Integrator.