Agilokliniken Södermalm (Rosenlundsgatan 54)

Rosenlundsgatan 54
08-34 31 10

soder@agilokliniken.se

Agilokliniken Reco Eight Years Agilokliniken Reco 2021 Agilokliniken Reco 2020 Agilokliniken Reco 2019 Agilokliniken Reco 2018 Agilokliniken Reco 2017

Naprapat Stockholm Södermalm

Agiloklinikens naprapatklinik södermalm ligger på Rosenlundsgatan 54 endast 2 minuter från Södra stations pendeltåg och bussar. Kliniken öppnade upp redan 2008 och har sex behandlingsrum och ett rehabgym. På kliniken jobbar naprapater, fysioterapeuter och kiropraktor. Då vi jobbar aktivt med att sätta patienten i centrum, har vi möjlighet  att vid behov internremittera mellan terapeuter med olika specialområden då det är till fördel för patienten. På kliniken finns en mycket erfaren grupp terapeuter, där spannet på erfarenhet ligger på 3-30 års erfarenhet. Kliniken på Södermalm erbjuder diagnostiskt ultraljud för diagnostik av muskelfästes och senskador. På kliniken har vi produkter till försäljning som vi tycker kan vara bra i kombination med behandling. Exempelvis: Superfeet sulor för ont i hälen, gummiband för hemrehabilitering, balanskudde för rehabilitering av stukningar, Tempurkuddar för bättre sömn osv. 

 

Vilka besvär kan vi hjälpa dig med?

Naprapaterna, fysioterapeuterna och kiropraktorn på kliniken söder  jobbar både med akut och långvarig värk och smärta i rygg och nacke. På Agilokliniken Södermalm erbjuder vi också diagnostiskt ultraljud. Med ultraljudsdiagnostik kan man bedöma skador och inflammationer i framföralt senstrukturer och muskelfästen.  Vi är även specialiserade inom stötvågsbehandling och tar gärna emot er som har ont och besvär i muskelfästen och senstrukturer som kommer från överbelastning eller idrottsskador. På kliniken finns både radiell och fokuserad stötvåg från EMS.

På kliniken finns ett rehabgym med senaste teknik för mätning träning och uppföljning. 

Här är några exempel på besvär som vi behandlar:

  • Hälsporre (plantar fasciit)
  • Hälseneinflammation
  • Hopparknä och löparknä
  • Höftsmärta och Trockanterit
  • Nackspärr 
  • Ryggskott
  • Ryggvärk
  • Axelsmärta och impingement
  • Tennis och golfarmbåge

Dessa behandlingsmetoder används:

Vi utför fysioterapi/sjukgymnastik, naprapati, rehabilitering, kiropraktik stötvågsbehandling, akupunktur, ultraljudsdiagnostik, massage, high power laser, stretching, mobilisering av leder.

Lär mer om stötvåg och laser här

 

Kontakt

Rosenlundsgatan 54

Öppettider

Måndag 07:00–18:50
Tisdag 08:00–18:50
Onsdag 08:00–18:50
Torsdag 08:00-18:50
Fredag 07:00–16:50

Vi som jobbar här

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer