Christer Cromell och Patrik Sundström grundade Agilokliniken 1991 då under namnet Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Vår ambition har hela tiden varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och behandlingsmässig effektivitet. Därför har vi varit noggranna med rekrytering av våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktor, samt hela tiden strävat efter att ligga i framkant vad gäller maskinell utrustning och vara pålästa vad gäller forskning kring besvär i rörelseapparaten. Vi vill ligga i toppsegmentet gällande våra terapeuters kompetens och behandlingsmässiga handlag.
Vi vill vara lyhörda och noggranna i undersökningsförfarandet då det lägger grunden för en effektiv och bra behandling. Vi månar om våra medarbetare bla. genom att sätta av i tjänstepensionsprogram och privat sjukvårdsförsäkring. Vi är alla anställda, och har en grund i vårt tänk att sätta patienten i centrum, och vid behov internremmitera mellan oss, för bästa behandlingsresultat. Agilokliniken arbetar med hög kunskap och erfarenhet med manuell medicin, fysioterapi och vid behov med hjälp av avancerad träningsteknologi. Vi står för kvalitet och effektivitet. Våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktor har mycket stor kompetens och erfarenhet av behandling av smärtor och besvär i rygg och leder. Våra medarbetare har mellan 2-26 års erfarenhet av behandlingar av smärtor i rörelseapparaten. Vi ligger i framkant när det gäller utrustning både för behandling och rehabilitering. Vi är 20 medarbetare fördelat på fyra mottagningar, City, Söder, Tumba och nu Arenastaden. 2016 utförde vi cirka 23000 behandlingar på våra då tre mottagningar. 2017 går vi mot 30000 behandlingar.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/58/4001858/agilokliniken.se/public_html/wp-content/themes/agilo-twentysixten-child/om-oss.php on line 34
Erik Blombergsson

Erik
Blombergsson

Klinikchef i Tumba
  • Erik behandlar både onda ryggar/nackar och jobbar med idrottsskador
  • Internationellt cerifierad inom stötvågsbehandling
  • Dipl. Akupunktör (Dry Needling)
  • Rehabilitering
Gabriella Reiner

Gabriella
Reiner

• Internationellt certifierad inom stötvågsbehandling
  • Mammamage träning
  • Behandlar rygg och nackbesvär samt idrottsskador
  • Intresserad av löpskador
Jonas Ernestam

Jonas
Ernestam

Medicinskt ansvarig
Ultraljudsdiagnostiker
  • Duktig på axeldiagnostik
  • Examen i ultraljudsdiagnostik
  • Specialintresse senskador
  • Föreläsare på Naprapathögskolan
Kjell Gottling

Kjell
Gottling

• Har tidigare jobbat som alpina landslagets naprapat i många år
  • Mångårig erfarenhet av naprapatbehandling
  • Internationellt certifierad inom stötvågsbehandling
  • Behandlar både onda ryggar och idrottsskador
Odysseus Zacharopols

Odysseus
Zacharopols

Leg. Fysioterapeut
  • OMT 1,2,3
  • Chefsfysio AIK basket
  • Motorcontoll
  • Kinetic controll
  • Akupunktur
  • Internutbildad inom stötvågsbehandling
Ola Klackenberg

Ola
Klackenberg

Leg. Sjukgymnast
Klinikchef Söderkliniken
  • Rehabiliteringsansvarig på Agilokliniken
  • Behandlar onda ryggar och idrottsskador med ffa manuella metoder, såsom exempelvis manipulation.
  • Träningsplanering, nutrition och axellina
  • Utbildad inom Omt, Mckenzie, Idrottsmedicin, akupunktur, ergonomi
  • Gray institut 3D utbildad inom funktionsanalys
  • Utför 1080 mapanalyser- avanserade rörelseanalyser av kroppens leder
Patrik Otteberg

Patrik
Otteberg

Internstrateg- bland annnat ansvarig för agiloklinikens behandlingsstrategier
  • Vidarutbildning i OMI teknik samt rörelseanalys (STAC).
  • Ryggsmärtor
  • Diplomerad Akupunktör
  • Handledare på Naprapathögskolans elevklinik
Patrik Sundström