Christer Cromell och Patrik Sundström grundade Agilokliniken 1991 då under namnet Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Vår ambition har hela tiden varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och behandlingsmässig effektivitet. Därför har vi varit noggranna med rekrytering av våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktor, samt hela tiden strävat efter att ligga i framkant vad gäller maskinell utrustning och vara pålästa vad gäller forskning kring besvär i rörelseapparaten. Vi vill ligga i toppsegmentet gällande våra terapeuters kompetens och behandlingsmässiga handlag.
Vi vill vara lyhörda och noggranna i undersökningsförfarandet då det lägger grunden för en effektiv och bra behandling. Vi månar om våra medarbetare bla. genom att sätta av i tjänstepensionsprogram och privat sjukvårdsförsäkring. Vi är alla anställda, och har en grund i vårt tänk att sätta patienten i centrum, och vid behov internremmitera mellan oss, för bästa behandlingsresultat. Agilokliniken arbetar med hög kunskap och erfarenhet med manuell medicin, fysioterapi och vid behov med hjälp av avancerad träningsteknologi. Vi står för kvalitet och effektivitet. Våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktor har mycket stor kompetens och erfarenhet av behandling av smärtor och besvär i rygg och leder. Våra medarbetare har mellan 2-26 års erfarenhet av behandlingar av smärtor i rörelseapparaten. Vi ligger i framkant när det gäller utrustning både för behandling och rehabilitering. Vi är 20 medarbetare fördelat på fyra mottagningar, Stockholm City, Södermalm, Tumba och nu Arenastaden Solna. 2016 utförde vi cirka 23000 behandlingar på våra då tre mottagningar. 2017 går vi mot 30000 behandlingar.