Om Agilokliniken

Christer Cromell och Patrik Sundström grundade Agilokliniken 1991 då under namnet Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Vår ambition har hela tiden varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och behandlingsmässig effektivitet. Därför har vi varit noggranna med rekrytering av våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktor, samt hela tiden strävat efter att ligga i framkant vad gäller maskinell utrustning och vara pålästa vad gäller forskning kring besvär i rörelseapparaten. Vi vill ligga i toppsegmentet gällande våra terapeuters kompetens och behandlingsmässiga handlag.

Oavsett om du behöver naprapat i Stockholm, sjukgymnast på Södermalm, kiropraktor på Södermalm eller naprapat i Solna så står vårt breda nätverk till ditt förfogande. Vi är i dagsläget 21 medarbetare fördelade på fyra mottagningar. Dessa ligger i Stockholm City, Södermalm, Tumba och nu även Arenastaden Solna. Kvalificerad hjälp finns aldrig långt bort. Våra naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer har mellan 2 till 26 års arbetserfarenhet av nästan alla rörelseapparatens problemområden. De är specialiserade på olika sektioner, som ryggsmärtor, muskelinflammation, senskador, akupunktur, massagebehandling, idrottsskador och mycket mer.

Förra året utförde vi cirka 23,000 behandlingar på våra tre mottagningar. Med öppnandet av den fjärde är vi år 2017 på väg mot 30,000 behandlingar.

På Agilokliniken står patienten alltid i fokus. När vi märker att ett besvär ligger i någon av våra övriga medarbetares kompetensområde internremmiterar vi mellan oss för att uppnå bästa resultat. Det är viktigt för oss, att kvalitet och effektivitet uppnås i varje möte med en patient. Därför håller vi oss uppdaterade, och vår ständigt växande erfarenhet och kunskap av manuell medicin, fysioterapi och avancerad träningsteknologi skapar friska och nöjda patienter.

Vi månar om våra medarbetare och vill skapa schyssta villkor i vår verksamhet. Vi avsätter bland annat tjänstepension och privat sjukvårdsförsäkring. Allt detta samverkar för att du ska få bästa möjliga vård hos oss.

Medarbetare