< Tillbaka till alla inlägg

Kategoritaggar:

  • Övrigt
24 mar 2020

Support your Agilo

Hej kära patienter!

Vi brukar inte göra ”utskick” på detta sätt till er men i detta läge när innerstaden är tom på människor och många jobbar hemma så påverkar detta vårt företag väldigt mycket.

Hos oss jobbar endast personal som är symptomfri. Om du själv är frisk men har något besvär i muskler och leder som du lider av så passa på att boka upp en behandling på någon av våra kliniker!

Har du förkylningssymtom eller av andra anledningar inte kan komma in till en klinik så erbjuder vi videokonsultationen. På en videokonsultation kan du fråga om ett besvär du har och vi kan förhoppningsvis ställa en preliminär diagnos. Du kan få rådgivning och kanske hemövningar via ett tränings/rehabiliteringsprogram som vi delar med dig via vår egen app som du kan ladda ner.  (Kan laddas ner där appar finns).

Du kanske har ett friskvårdsbidrag du tänkt utnyttja hos oss under året. Då kan du göra en beställning i din portal och utnyttja behandlingen nu som vanligt eller vid ett senare tillfälle.

Oavsett om du vill boka ett fysiskt besök eller ett videobesök så kan du göra det på vår hemsida. Tryck här för att boka tid.

Hjälp dig själv, så kommer Agilokliniken även finnas kvar efter denna svåra tid!

Bästa hälsningar

Agilokliniken