Golfarmbåge – Medial Epikondylit

Padelarmbåge

Symptom

Medial epikodylit / Golfarmbåge

Golfarmbåge är samma typ av problem som tennisarmbåge, men det är lokaliserat till insidan av armbågen. Lider du av golfarmbåge så gör det oftast ont när du greppar om någonting. Det gör främst ont i armbågen när man aktivt använder armen, men inte lika mycket när armen befinner sig i vila. Lyckligtvis finns det effektiv behandling mot golfarmbåge.

Behandling

Vi behandlar golfarmbåge med Radial Shockwave Therapy, också känt som stötvågsbehandling. Just denna åkomma behandlas med ytterst goda resultat, så boka en undersökning idag. Du ska inte behöva lida i onödan. Vid behov kombineras stötvågsbehandling med exempelvis interferensström, stretching och rehabövningar.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer