Ont i Handleden – Handledssmärta

Padelarmbåge

Symptom

Handledsbesvär

Besvär i handleden kan uppstå av till exempel en låsning i något av handens ben. Smärtan kan även komma från senskideinflammationer, eller andra irritationer i underarmens och handens muskler. Handledslåsningar behandlar vi med manipulation. Det finns flera varianter av handledssmärta som alla har sin uppkomst från olika områden i handen och underarmen. Ta kontakt med oss och beskriv ditt problem så får du en tydlig utläggning om hur vi kan hjälpa dig.

Behandling

Behandlingsmetoden väljs efter vilka strukturer runt handleden som är involverade. Några vanliga former av behandling är interferensström, triggerpunktsbehandling, stretching och ibland även tejpning.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer