Huggsmärtor i ryggen

ont i ländryggen ena sidan

Symptom

Huggsmärtor

Denna åkomma beror oftast på låsningar eller inskränkt rörlighet i ryggradens leder. Det resulterar i ryggsmärta när man rör sig i vissa lägen, men känns inte av särskilt mycket när man befinner sig i vila. Man kan även få ont i ryggen när man tar djupa andetag. Agilokliniken har ryggspecialist på plats som enkelt kan hjälpa dig åtgärda besväret.

Behandling av huggsmärtor och ont i ryggen

Låsning i ryggen behandlas med manipulation med väldigt bra effektivitet. Det är inte ovanligt att ryggsmärta beror både på låsningar och muskelspänningar. Vi genomför alltid en noggrann undersökning för att lokalisera alla orsaker bakom din ryggsmärta, och vi behandlar oftast både låsningar och spända muskler under ett och samma behandlingstillfälle.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer