Muskelfästesskador – Senmuskelinflammation

Symptom

Muskelfästesskador / senskador

Skador i muskelfästen runt leder kan uppkomma i samband med ensidig överansträngning, eller skador och olyckor. Partiella muskelfästesbristningar ger ärrbildningar som kan göra ont i samband med belastning. Numera talas det även mycket inom naprapati om att muskelfästesskador kan bero på att kärl- eller nervinväxt i senan. Detta är svårt att upptäcka manuellt, så därför använder vi oss av ultraljudsdiagnostik för att få en bra uppfattning över hur allvarligt drabbat området är.

Behandling

Muskelfästesskador och senskador kan behandlas hos Agilokliniken. Vid denna typen av skador använder vi Radial Shockwave Therapy, även känt som stötvågsbehandling.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer