Bursit – slemsäcksinflammation

Symptom

Bursit / Slemsäcksinflammation

Vissa senor och muskler i områden runt leder som exempelvis höften skyddas från olika benutskott av ett antal slemsäckar. Dessa kan överbelastas och bli inflammerade, vilket leder till exempelvis slemsäcksinflammation i knä. Det är ingen trevlig åkomma, men som tur är går det att behandla.

Behandling av slemsäcksinflammation

Bursit behandlas med Radial Shockwave Therapy, mer känt som stötvågsbehandling. Alternativt high power laser som verkar mot inflammation.Vid allvarliga fall kan det även behövas kortisoninjektion från en läkare. Detta upptäcks under behandlingens gång om det är nödvändigt. Boka ett besök hos en naprapat i Stockholm redan idag!

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg.

Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer