Stelhet i Nacken

nackspärr behandling stockholm

Symptom

Stelhet i nacke och skuldra kan bero på spända och överansträngda muskler. Detta uppstår vanligen av statiskt arbete exempelvis kontorsarbete, och kan även innebära att man har ont i nacken. Man tror att låg belastning under lång tid påverkar muskulaturen negativt och ger upphov till muskelspänningar som gör att triggerpunkter – så kallade muskelknutor – uppstår.
Behandling av stela muskler

Stela muskler behandlas oftast med ström och/eller massage i kombination med andra behandlingsformer som stretching eller akupunktur. Vi rekommenderar ofta ett träningsprogram som går att göra hemma, eller rehabträning på Agilokliniken eller på annat gym beroende på omfattningen av stelheten.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer