Ont i Nacken – Nackvärk

nackspärr behandling stockholm

Symptom

Ont i nacken

Molande värk eller värk i nacken är oftast orsakade av triggerpunkter (mer kända som muskelknutor) som strålar och ger en projicerad smärta i nacke eller upp mot huvudet. Detta orsakas ofta av en längre tids statiskt arbete. Det kan även bero på att man sovit i en dålig ställning, eller att man har en dålig arbetsställning när man jobbar.

Behandling av nackvärk

Nackvärk kan med fördel behandlas med akupunktur, interferensström och triggerpunktsbehandling. Man kan även behandla med andra typer av manuell behandling. Oergonomiska kuddar kan vara en orsak till återkommande ont i nacken. Vi kan därför hjälpa dig prova ut en ergonomisk sovkudde från Tempur.

Symptom

Behandlingar

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går eller smärtar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Du får också berätta vad din egen målsättning med besöket hos oss är. Därefter kommer du undersökas för att vi ska komma fram till en diagnos och förslag på behandlings eller rehabiliteringsupplägg. Läs mer

Behandlingar

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer