Agilokliniken Nacka (fd Montana, Sickla)

Gamla Värmdövägen 4
08-217777

nacka@agilokliniken.se

Agilokliniken Reco Eight Years Agilokliniken Reco 2021 Agilokliniken Reco 2020 Agilokliniken Reco 2019 Agilokliniken Reco 2018 Agilokliniken Reco 2017

Naprapatklinik och fysioterapi i Nacka 

OBS                                                                                                        

Den 1 Februari bytte Agilokliniken Sickla adress till Gamla Värmdövägen 4 i Nacka (Finntorp) Montanakliniken blir i samband med detta Agilokliniken Nacka och vi flyttar in i Montanas lokaler.

Agilokliniken Nacka ligger på Gamla Värmdövägen 4 i Finntorp. Agilokliniken har förvärvat Montana Nack & Ryggklinik som funnits i nacka i många år. I samband med detta har vi flyttat över Agilokliniken Sickla till Montanas stora lokaler i Finntorp.

 På kliniken jobbar naprapater och fysioterapeuter och en psykolog . Vi jobbar aktivt med att sätta patienten i centrum, och har möjlighet att vid behov internremittera mellan terapeuter med olika specialområden då det i vissa fall är till fördel för patienten. På kliniken erbjuder vi naprapati, rehabilitering, fysioterapi/sjukgymnastik, stötvågsbehandling och laserbehandling. På kliniken har vi även produkter till försäljning som vi tycker kan vara bra i kombination med behandling. Exempelvis: Superfeet sulor för ont i hälen, gummiband för hemrehabilitering, balanskudde för rehabilitering av stukningar, Tempurkuddar för bättre sömn, strömapparater för hemmabruk för muskelsmärta med mera. 

 

Vilka besvär kan vi hjälpa dig med?

Naprapaterna och fysioterapeuterna på kliniken i Nacka  jobbar både med akut och långvarig värk och smärta i rygg och nacke. Vi är också specialiserade inom stötvågsbehandling och tar gärna emot er som har ont och besvär i muskelfästen och senstrukturer som kommer från överbelastning eller idrottsskador.

Idrottsskador:

På kliniken jobbar Naprapat Michael Pettersson som har 30+ års erfarenhet av behandling och diagnos av idrottsskador. Han har under åren varit anlitad av både toppidrottare och har exempelvis jobbat som naprapat i sju olika paraolympic Olympiska spel. Vidare har vi fysioterapeut Isabelle Jansson som själv är fd alpin tävlingsåkare som som brinner för rehabilitering och behandling av både proffs och motionärer som dragit på sig skador.

Lotorpsmetoden:

På kliniken jobbar även vår mycket erfarna naprapat Carolina Michels som förutom att behandla ryggar och nackar även har en specialinriktning som kallas Lotorpsmetoden. Med lotorpsmetoden jobbar man bland annat med revbesmobilisering för att förbättra andningsteknik. Läs mer om metoden här

Här är några andra exempel på besvär som vi behandlar:

  • Hälsporre (plantar fasciit)
  • Hälseneinflammation
  • Hopparknä och löparknä
  • Höftsmärta och Trockanterit
  • Nackspärr 
  • Ryggskott
  • Ryggvärk
  • Axelsmärta och impingement
  • Tennis och golfarmbåge
  • Padelarm

 

Dessa behandlingsmetoder används:

Vi utför fysioterapi/sjukgymnastik, naprapati, rehabilitering, stötvågsbehandling, akupunktur, ultraljudsdiagnostik, high power laser, massage, stretching, mobilisering av leder.

 

Kontakt

Gamla Värmdövägen 4

Öppettider

Måndag 07:00–17:00
Tisdag 07:00–19:00
Onsdag 08:00–18:30
Torsdag 07:00–17:00
Fredag 07:00–15:00

Vi som jobbar här

Boka tid

Välj klinik

Kontakta oss

E-post / Telefonnummer